Distribuidora de Carburantes S.A. gestionem estacions de servei des de 1965.

Totes les nostres estacions de servei estan equipades amb les últimes tecnologies i gran varietat de serveis per als usuaris i, no menys important, compten amb un equip de professionals qualificats del sector disposats a atendre totes les necessitats i demandes que puguin sorgir.

Si ets un usuari registrat pots accedir al teu panell de control Àrea Clients

Productes
i serveis


Les estacions de servei Distribuidora de Carburantes S.A. compten amb tota la gamma de qualitat i eficiència dels carburants BP, i estan equipades amb diferents serveis que fan que les aturades en ruta siguin més agradables i senzilles, tant per als petits usuaris com els grans camions.

Formes de pagament


Totes les estacions de servei compten amb els sistemes de pagament convencionals: efectiu i targetes (Visa, Mastercard, 4b, Euro 6000)

Targetes pròpies


  • Plus Card. És una targeta destinada tant a empreses com a particulars. El pagament es fa al comptat però el client gaudeix de bonificacions bescanviables en qualsevol punt de la xarxa de benzineres.

  • Targeta Client. Aquesta targeta està destinada a tots els usuaris, tant particulars com empreses, de qualsevol sector. Funciona com una targeta de crèdit convencional, és a dir, carregant l’import de la despesa a final de mes.

(Totes les targetes estan personalitzades amb el nom de l’usuari i es remet una factura a final de mes amb les despeses)

Si vols disposar d’alguna de les nostres targetes pròpies cal que emplenis aquest formulari Formulari de soŀlicitud

Contacte


 {{ v.errors[0] }}

 {{ v.errors[0] }}

 {{ v.errors[0] }}

 {{ v.errors[0] }}

 {{ v.errors[0] }}